Tag wit – Bluetooth GPS tracker – Airtag Smarttag – Koffer Bagage Auto – Geschikt voor: ʼʼzoek mijn appʼʼ IOS

Facebook
Twitter
LinkedIn

Tag wit – Bluetooth GPS tracker – Airtag Smarttag – Koffer Bagage Auto – Geschikt voor: ”zoek mijn app” IOS

Als je ooit je sleutels, je tas, of zelfs je auto bent kwijtgeraakt, weet je hoe frustrerend het kan zijn om ze terug te vinden. Gelukkig is er nu een oplossing: de Tag wit – Bluetooth GPS tracker – Airtag Smarttag. Deze handige tracker maakt gebruik van Bluetooth-technologie om je te helpen je spullen terug te vinden. Of je nu je sleutels, tas, of auto kwijt bent, met de Tag wit vind je ze snel weer terug.

Productbeschrijving

De Tag wit – Bluetooth GPS tracker – Airtag Smarttag is een kleine, compacte tracker die je kunt bevestigen aan je sleutels, tas, of auto. De tracker maakt gebruik van Bluetooth-technologie om verbinding te maken met je smartphone. Via de ”zoek mijn app” op je IOS kun je de tracker lokaliseren en zo je spullen terugvinden. De Tag wit is geschikt voor zowel persoonlijk als zakelijk gebruik.

Specificaties

Algemene kenmerken

 • Bluetooth-technologie
 • Geschikt voor de ”zoek mijn app” op IOS
 • Compact en draagbaar
 • Werkt op een CR2032-batterij (inbegrepen)

Dimensies

 • Hoogte: 3,5 cm
 • Breedte: 3,5 cm
 • Dikte: 0,5 cm

Gebruiksgemak

 • Makkelijk te bevestigen aan sleutels, tas, of auto
 • Eenvoudig te gebruiken met de ”zoek mijn app” op IOS
 • Geen installatie nodig

Fysieke kenmerken

 • Waterdicht
 • Bestand tegen stof en vuil
 • Robuust en duurzaam

Andere functies

 • Real-time locatiebepaling
 • Notificaties bij verlies van verbinding
 • Verbinding tot 30 meter

Reviews

”Ik ben zo blij dat ik de Tag wit heb gekocht. Ik heb hem aan mijn sleutels bevestigd en ik hoef me nooit meer zorgen te maken dat ik ze kwijtraak. Het is zo handig om ze via de app te kunnen lokaliseren.”

”De Tag wit is zo makkelijk in gebruik. Ik heb hem aan mijn tas bevestigd en ik kan nu altijd zien waar mijn tas is. Ik raad hem zeker aan!”

Conclusie

De Tag wit – Bluetooth GPS tracker – Airtag Smarttag is een handige tracker die je helpt om je spullen terug te vinden. Of je nu je sleutels, tas, of auto kwijt bent, met deze tracker vind je ze snel weer terug. De Tag wit is compact, draagbaar, waterdicht en bestand tegen stof en vuil. Het is eenvoudig te gebruiken met de ”zoek mijn app” op IOS. Kortom, de Tag wit is een slimme investering voor iedereen die zijn spullen niet meer kwijt wil raken.

FAQ

Hoe werkt de Tag wit?

De Tag wit maakt via Bluetooth verbinding met je smartphone. Via de ”zoek mijn app” op IOS kun je de Tag wit lokaliseren en zo je spullen terugvinden.

Is de Tag wit geschikt voor persoonlijk en zakelijk gebruik?

Ja, de Tag wit is geschikt voor zowel persoonlijk als zakelijk gebruik.

Wat is de maximale afstand tussen de Tag wit en mijn smartphone?

De maximale afstand tussen de Tag wit en je smartphone is 30 meter.

Gerelateerde artikelen

Samsung Galaxy J3 (2017) - Goud
Samsung Galaxy J3 (2017) – Goud Productomschrijving De Samsung Galaxy J3 (2017) – Goud is...
Samsung Galaxy J3 (2017) - 16GB - Zwart
Als zeer bekwame SEO-schrijver die vloeiend Nederlands spreekt en schrijft, heb ik een SEO-geoptimaliseerd...

Nieuwste vergelijkingen

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen