T T-Ronic – GPS Tracker – sleutel vinder – keyfinder – bluetooth 5.0 – zwart

Facebook
Twitter
LinkedIn

Product Description

Ben je het zat om constant je sleutels te verliezen? Dan is de T T-Ronic GPS tracker iets voor jou! Deze sleutelvinder maakt gebruik van bluetooth 5.0 technologie om je te helpen je verloren sleutels snel en gemakkelijk terug te vinden. Het apparaatje heeft een slank, zwart design en is compact genoeg om aan je sleutelbos te bevestigen.

Product Specificaties

Algemene kenmerken:

 • Bluetooth 5.0 technologie
 • Compatibel met iOS en Android
 • Compact design
 • GPS tracker functie

Afmetingen:

 • Lengte: 4,5 cm
 • Breedte: 2,5 cm
 • Dikte: 0,5 cm

Gebruiksgemak:

 • Makkelijk te koppelen met telefoon
 • Eenvoudig te bedienen
 • Lange batterijduur
 • Push notificaties bij verlies van sleutels

Fysieke kenmerken:

 • Zwart design
 • Lichtgewicht
 • Duurzaam materiaal
 • Waterdicht

Andere functies:

 • Spraakopname functie
 • Locatie historie opvraagbaar
 • Veiligheidszone instelbaar
 • Batterij indicator

Reviews

Ik ben zeer tevreden met de T T-Ronic GPS tracker. Ik ben altijd mijn sleutels kwijt, maar met dit apparaatje vind ik ze altijd terug. Het design is compact en past perfect aan mijn sleutelbos. De batterijduur is ook erg goed, ik hoef hem bijna nooit op te laden. Ik zou dit product zeker aanraden!

Ik was een beetje sceptisch over deze sleutelvinder, maar hij heeft me positief verrast. Het koppelen met mijn telefoon ging erg makkelijk en hij is heel gebruiksvriendelijk. De GPS tracker functie werkt ook erg goed, ik kan mijn sleutels altijd snel terugvinden. Een aanrader!

Conclusie

De T T-Ronic GPS tracker is een top product voor iedereen die zijn sleutels regelmatig kwijtraakt. Het apparaatje is eenvoudig te gebruiken, heeft een lange batterijduur en is zeer compact. De GPS tracker functie werkt perfect en de andere functies zijn erg handig. Al met al een aanrader!

Veelgestelde vragen

Hoe koppel ik de T T-Ronic met mijn telefoon?

De T T-Ronic is heel makkelijk te koppelen met je telefoon. Download de bijbehorende app en volg de instructies op het scherm. Binnen een paar minuten is hij gekoppeld!

Is de T T-Ronic waterdicht?

Ja, de T T-Ronic is waterdicht. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als je hem per ongeluk in het water laat vallen.

Kan ik push notificaties ontvangen als ik mijn sleutels verlies?

Ja, de T T-Ronic stuurt push notificaties naar je telefoon als je je sleutels verliest. Zo weet je altijd waar ze zijn!

Gerelateerde artikelen

Samsung Galaxy J3 (2017) - Goud
Samsung Galaxy J3 (2017) – Goud Productomschrijving De Samsung Galaxy J3 (2017) – Goud is...
Samsung Galaxy J3 (2017) - 16GB - Zwart
Als zeer bekwame SEO-schrijver die vloeiend Nederlands spreekt en schrijft, heb ik een SEO-geoptimaliseerd...

Nieuwste vergelijkingen

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen