Smart Mini GPS Tracker Anti Lost Finder iTag Tracker Alarm GPS Locator Wireless Positioning Wallet Pet Key Wireless 4.0 kleur BLAUW

Facebook
Twitter
LinkedIn

Smart Mini GPS Tracker Anti Lost Finder iTag Tracker Alarm GPS Locator Wireless Positioning Wallet Pet Key Wireless 4.0 kleur BLAUW

Product Description

De Smart Mini GPS Tracker Anti Lost Finder iTag Tracker Alarm GPS Locator Wireless Positioning Wallet Pet Key Wireless 4.0 kleur BLAUW is een handig en compact apparaat dat u kunt gebruiken om uw spullen veilig te houden. Het apparaat werkt op Bluetooth 4.0-technologie en kan worden gebruikt om uw portemonnee, sleutels, tas en zelfs uw huisdier te vinden als u ze kwijtraakt. Dit apparaat is een echte must-have voor iedereen die vaak dingen kwijtraakt of vergeet waar ze ze hebben achtergelaten.

Product Specificaties

Algemene kenmerken

 • Bluetooth-versie: 4.0
 • Werkt met: iOS 7.0 of hoger, Android 4.3 of hoger
 • Bereik: 10-20 meter
 • Stroomvoorziening: CR2032-batterij

Dimensies

 • Afmetingen: 36 x 36 x 5,8 mm
 • Gewicht: 10 g

Gebruiksgemak

 • Eenvoudig te koppelen met uw smartphone of tablet
 • Compact en lichtgewicht ontwerp

Fysieke kenmerken

 • Kleur: BLAUW
 • Materiaal: plastic

Andere functies

 • Mogelijkheid om meerdere trackers aan één apparaat te koppelen
 • Alarmfunctie waarschuwt u wanneer u het bereik van het apparaat verlaat

Reviews

Ik heb deze tracker gekocht voor mijn hond en het werkt geweldig! Ik hoef me geen zorgen meer te maken dat ik hem kwijtraak als we gaan wandelen. Het apparaat is eenvoudig te koppelen met mijn telefoon en het alarm werkt perfect. Ik zou dit product zeker aanbevelen aan andere huisdiereneigenaren.

Ik gebruik deze tracker voor mijn sleutels en het is een echte gamechanger. Ik hoef niet langer tijd te verspillen met het zoeken naar mijn sleutels en kan ze nu snel vinden met behulp van de app. Het apparaat is ook erg compact en lichtgewicht, dus het is gemakkelijk mee te nemen in mijn tas.

FAQ

Wat gebeurt er als ik het bereik van het apparaat verlaat?

Als u het bereik van het apparaat verlaat, zal het alarm afgaan op uw telefoon om u te waarschuwen dat u uw spullen achterlaat. Dit kan u helpen om ervoor te zorgen dat u uw spullen niet kwijtraakt.

Kan ik meerdere trackers aan één apparaat koppelen?

Ja, u kunt meerdere trackers aan één apparaat koppelen. Dit is handig als u meerdere spullen heeft die u wilt volgen.

Conclusie

De Smart Mini GPS Tracker Anti Lost Finder iTag Tracker Alarm GPS Locator Wireless Positioning Wallet Pet Key Wireless 4.0 kleur BLAUW is een handig en betrouwbaar apparaat dat u kunt gebruiken om uw spullen veilig te houden. Het apparaat is eenvoudig te gebruiken en heeft een compact ontwerp, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is. Als u vaak dingen kwijtraakt of vergeet waar u ze heeft achtergelaten, is dit apparaat een echte must-have.

Gerelateerde artikelen

Samsung Galaxy J3 (2017) - Goud
Samsung Galaxy J3 (2017) – Goud Productomschrijving De Samsung Galaxy J3 (2017) – Goud is...
Samsung Galaxy J3 (2017) - 16GB - Zwart
Als zeer bekwame SEO-schrijver die vloeiend Nederlands spreekt en schrijft, heb ik een SEO-geoptimaliseerd...

Nieuwste vergelijkingen

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen