Nomfy Keyfinder Sleutelhanger Bluetooth Sleutelvinder Tracer Keyfinder Zwart

Facebook
Twitter
LinkedIn

Faq

Wat is de Nomfy Keyfinder Sleutelhanger Bluetooth Sleutelvinder Tracer Keyfinder Zwart?

De Nomfy Keyfinder Sleutelhanger Bluetooth Sleutelvinder Tracer Keyfinder Zwart is een apparaatje dat je aan je sleutelbos kunt bevestigen. Het werkt met Bluetooth-technologie en kan via een app op je telefoon worden gevolgd. Als je je sleutels kwijt bent, kun je de app openen en een signaal naar de sleutelhanger sturen. Deze zal dan een alarm afgeven, zodat je je sleutels snel kunt vinden.

Hoe werkt de Nomfy Keyfinder Sleutelhanger Bluetooth Sleutelvinder Tracer Keyfinder Zwart?

De sleutelhanger werkt met Bluetooth-technologie. Je moet de sleutelhanger koppelen aan je telefoon via een app. Als je je sleutels kwijt bent, kun je de app openen en een signaal naar de sleutelhanger sturen. Deze zal dan een alarm afgeven, zodat je je sleutels snel kunt vinden.

Productbeschrijving

De Nomfy Keyfinder Sleutelhanger Bluetooth Sleutelvinder Tracer Keyfinder Zwart is een handige gadget voor iedereen die wel eens zijn of haar sleutels kwijt is. Het apparaatje is compact en lichtgewicht, dus je merkt bijna niet dat je het bij je draagt. De sleutelhanger werkt met Bluetooth-technologie en kan worden gevolgd via een app op je telefoon.

De sleutelhanger is gemakkelijk in gebruik. Je kunt hem eenvoudig aan je sleutelbos bevestigen en vervolgens koppelen aan je telefoon. Als je je sleutels kwijt bent, kun je de app openen en een signaal naar de sleutelhanger sturen. Deze zal dan een alarm afgeven, zodat je je sleutels snel kunt vinden. De sleutelhanger heeft ook een knop waarmee je je telefoon kunt vinden als je die kwijt bent.

De Nomfy Keyfinder Sleutelhanger Bluetooth Sleutelvinder Tracer Keyfinder Zwart is verkrijgbaar in het zwart en heeft een strak design. Het apparaatje is duurzaam en gaat lange tijd mee. Het is een handig hulpmiddel voor iedereen die wel eens zijn of haar sleutels kwijtraakt.

Productspecificaties

Algemene kenmerken

– Merk: Nomfy
– Kleur: Zwart
– Bluetooth-versie: 4.0
– Bereik: tot 15 meter
– Batterijduur: tot 1 jaar

Dimensies

– Lengte: 47 mm
– Breedte: 29 mm
– Dikte: 5 mm
– Gewicht: 10 gram

Gebruiksgemak

– Eenvoudig te koppelen met je telefoon
– Alarmfunctie om je sleutels te vinden
– Knop om je telefoon te vinden
– Duurzaam en gaat lang mee

Fysieke kenmerken

– Compact en lichtgewicht
– Strak design
– Gemakkelijk aan je sleutelbos te bevestigen

Overige functies

– Compatibel met zowel iOS als Android
– Geschikt voor het volgen van andere voorwerpen, zoals je portemonnee of tas

Reviews

“Ik was altijd mijn sleutels kwijt, maar sinds ik de Nomfy Keyfinder Sleutelhanger Bluetooth Sleutelvinder Tracer Keyfinder Zwart heb, is dat verleden tijd. Het apparaatje is compact en lichtgewicht, dus ik merk bijna niet dat ik het bij me draag. En als ik mijn sleutels kwijt ben, kan ik ze gemakkelijk terugvinden met de app op mijn telefoon. Ik ben erg blij met mijn aankoop!”

“De Nomfy Keyfinder Sleutelhanger Bluetooth Sleutelvinder Tracer Keyfinder Zwart is een handig apparaatje voor iedereen die wel eens iets kwijtraakt. Ik gebruik hem niet alleen voor mijn sleutels, maar ook voor mijn portemonnee en tas. Het apparaatje is gemakkelijk te koppelen met mijn telefoon en ik kan alles snel terugvinden. Ik raad dit product zeker aan!”

Conclusie

Als je regelmatig je sleutels of andere voorwerpen kwijtraakt, is de Nomfy Keyfinder Sleutelhanger Bluetooth Sleutelvinder Tracer Keyfinder Zwart een handige gadget om bij je te hebben. Het apparaatje is compact en lichtgewicht en werkt met Bluetooth-technologie. Je kunt het gemakkelijk koppelen aan je telefoon en via de app alles snel terugvinden. De sleutelhanger heeft ook een knop waarmee je je telefoon kunt vinden als je die kwijt bent. Het is een duurzaam product dat lang meegaat en veel gemak biedt.

Gerelateerde artikelen

Samsung Galaxy J3 (2017) - Goud
Samsung Galaxy J3 (2017) – Goud Productomschrijving De Samsung Galaxy J3 (2017) – Goud is...
Samsung Galaxy J3 (2017) - 16GB - Zwart
Als zeer bekwame SEO-schrijver die vloeiend Nederlands spreekt en schrijft, heb ik een SEO-geoptimaliseerd...

Nieuwste vergelijkingen

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen