Beste 95 inch TV ‘s

Facebook
Twitter
LinkedIn

Er zijn tegenwoordig veel verschillende 95 inch TV modellen op de markt. Veel fabrikanten brengen elk jaar nieuwe 4K-tv’s uit. Geïnteresseerden hebben keuze te over. Wij hebben daarom de verschillende 95 inch tv’s voor u onder de loep genomen. U vindt zeker het juiste product in onze bestsellerlijsten. In onze 95 inch TV test presenteren we de beste 95 inch TV’s. Meer informatie over belangrijke criteria vindt u in de gids onder de tabel.

De belangrijkste feiten in een notendop

  • Een 95-inch TV is een van de grootste in massa geproduceerde TV-toestellen op de markt. Ze zijn geschikt voor zeer grote woonkamers, conferentiezalen of de entree van bedrijven of instellingen. Met een kijkhoek van 20 graden raden deskundigen een zitafstand van ongeveer 6 meter aan.
  • Je moet zeker een 95 inch TV laten bezorgen want die past niet in een normale auto. Op de plaats van installatie wordt de TV het best geplaatst op een lowboard met de juiste afmetingen dat ook ruimte biedt voor technologie zoals luidsprekers en een home cinema-systeem. Wandmontage is ook mogelijk, maar u moet er rekening mee houden dat zo’n grote set minstens 80 kilogram weegt.
  • De standaardfuncties van een 95-inch tv zijn Ultra HD-resolutie, verbinding met internet (Smart TV), spraakbesturing en vele andere functies. Als u al een smart home-systeem hebt, moet de tv daarmee compatibel zijn. Aangezien het hier gaat om apparaten van topkwaliteit, moet u uitgebreid onderzoek doen en vergelijken voordat u tot aankoop overgaat.

De beste 95 inch TV’s

Opmerking: We konden niet genoeg tv’s van 95 inch vinden om aan onze redactionele eisen voor een product vergelijking te voldoen. Daarom hebben wij de beste lijst aangevuld met andere soortgelijke producten.

Samsung QE85QN85B - 85 inch - 4K Neo QLED - 2022

★★★★★
2.715,65  uitverkocht
as of 3 juli 2024 11:25

Samsung QE85Q60B - 85 inch - 4K QLED - 2022

★★★★★
1.849,00  uitverkocht
as of 3 juli 2024 11:25

Philips 86PUS8807/12 - 86 inch - 4K LED - 2022

2.099,00  uitverkocht
as of 3 juli 2024 11:25

LG 86UQ91006LA- (86", 218) 4K Ultra HD -Smart TV- Wifi -Zwart

★★★★★
1.828,78  uitverkocht
as of 3 juli 2024 11:25

Waarop moet u letten bij de aankoop?

  • 4k Upscaling: Deze functie is erg belangrijk omdat, hoewel bijna alle 95 inch TV’s met Ultra HD resolutie worden geleverd, tot nu toe slechts enkele programma’s in deze standaard worden uitgezonden. Ultra HD kan meestal alleen worden genoten met een Blu Ray disc. Een 4k-upscaler zet gewone Full HD-inhoud om in 4k.
  • Processor: De bovenstaande en andere slimme functies werken alleen als de 95 inch TV is uitgerust met een krachtige processor. Dit is een chip die ook in computers wordt gebruikt. In de televisie heeft de processor tot taak de verschillende functies, bijvoorbeeld beeld en geluid, te coördineren, zodat het perfecte beeld gepaard gaat met het perfecte geluid.
  • Spraakbesturing: Vooral bij een zeer grote TV zoals de 95 inch TV is spraakbesturing erg handig. U hoeft niet langer door de kamer te rennen op zoek naar de afstandsbediening, maar kunt de tv aan- en uitzetten, harder of zachter zetten, van programma wisselen en nog veel meer met uw stem.
  • Beeldfrequentie: Zoals bij alle grootbeeld-TV’s is de beeldfrequentie, die wordt gemeten in hertz (Hz), zeer belangrijk voor een 95-inch TV. Het zou 100 Hz moeten zijn, beter 120 Hz. Als de beeldfrequentie laag is, flikkert het beeld. Dit vermoeit de ogen en veroorzaakt hoofdpijn bij langdurig kijken.
  • WLAN: Als u een TV met internetverbinding kiest, zal deze niet goedkoop zijn. Met het geïntegreerde WLAN heeft u toegang tot content op internet en uw mediabibliotheek.

FAQ

Hoe groot is een 95 inch TV?

Een 95-inch TV heeft een scherm met een diagonaal van 95 inch. Dit komt overeen met ongeveer 241 centimeter. De kast is ongeveer 2 meter breed en 1,50 meter hoog. De 95 inch maat is zelden te vinden in winkels. De meeste sets zijn iets kleiner of groter.

Wie moet een 95-inch TV kopen?

De TV is het meest geschikt voor grote ruimtes, aangezien de aanbevolen zitafstand ongeveer 6 meter is. Door het grote scherm kunnen veel mensen tegelijk van een film genieten met een 95 inch TV. Het is zeer geschikt voor grote gezinnen, conferentiezalen, prestigieuze kamers of lobby’s.

Welke beeldkwaliteit moeten 95 inch tv’s hebben?

Aangezien het grote scherm het beeld sterk vergroot, is een hoge resolutie in Ultra HD verplicht, zodat u van films kunt genieten in dezelfde beeldkwaliteit als op een kleine tv. Bovendien worden andere functies gebruikt om de beeldkwaliteit te verbeteren.

Gerelateerde artikelen

Samsung Galaxy J3 (2017) - Goud
Samsung Galaxy J3 (2017) – Goud Productomschrijving De Samsung Galaxy J3 (2017) – Goud is...
Samsung Galaxy J3 (2017) - 16GB - Zwart
Als zeer bekwame SEO-schrijver die vloeiend Nederlands spreekt en schrijft, heb ik een SEO-geoptimaliseerd...

Nieuwste vergelijkingen

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen